Theo van der Loo Maaspoorter van de maand januari

Theo met zijn kleinzoon Mike en een ander voormalig icoon uit de oude Pets Place, papegaai Paco.

Theo van der Loo (65) is de eerste Maaspoorter van de maand in 2019. Een bijzondere, want Theo komt uit eigen kring van het winkelcentrum en hij woont niet in de Maaspoort, maar in Deuteren. Toch vonden we Theo na 25 jaar winkelcentrumhistorie een geschikte kandidaat. Hij nam eind 2018 definitief afscheid, nadat hij eerder dat jaar zijn zaak Pets Place aan het concern had verkocht. Theo was er daarna nog wel heel sporadisch als adviseur in de overgangsfase bij de nieuwe zaak, maar nu is hij echt weg.

Een afscheid een beetje met een traan, maar dat dan vooral bij veel vaste klanten, waar Theo een zeer goede band mee had. Zelf heeft hij zijn vertrek al eerder verwerkt. “Ik heb mooie jaren in het winkelcentrum meegemaakt, maar het is goed geweest. Er is voor iedereen een tijd van komen en van gaan. Ik zal het contact met de mensen wel missen, maar ga ook genieten van het nieuwe leven.”

Lees meer…>>>


Opening Surinaams afhaalrestaurant

Het Surinaamse afhaalrestaurant Exotic Food & Drinks (EFD) is sinds zaterdag 8 december open. Enkele weken geleden kondigden wij de komst van de nieuwste aanwinst van Winkelcentrum Maaspoort al aan. In de laatste week voor de opening is er hard gewerkt aan het interieur van het pand, waarin tot de zomer ijssalon Salento gevestigd was. EFD is te vinden bij de ingang aan de Maaspoortweg, pal naast Rijwielhandel Van Haren.

Natuurlijk zijn de overbekende Roti’s verkrijgbaar. Maar op de menukaart zijn nog meerdere andere Surinaamse lekkernijen te vinden zoals Moksi Meti, Kouseband en Bakkeljauw en ook diverse Nasi- en Bamischotels.

Bekijk HIER de volledige menukaart


Broer en zus Theo en Daniëlle van Kaathoven starten nieuwe zaak pal naast hun boekhandel

Kadoshop Katootje zaterdag 17 november geopend

Kadoshop Katootje is sinds zaterdag 17 november de nieuwste aanwinst op het winkelcentrum. U kunt in de zaak van broer en zus Theo en Daniëlle van Kaathoven terecht voor kleine geschenken, kleine woon accessoires, puzzels en spellen, sieraden en ook kerst decoraties.

Katootje is te vinden in het voormalige pand van de naar de voorzijde verhuisde Pets Place, pal naast boekhandel The Readshop van Theo en Daniëlle. Uit The Readshop is het PostNL servicepunt uit praktische overwegingen mee verhuisd naar de nieuwe zaak, die verder helemaal los staat van de boekhandel. The Readshop wordt in de huidige vorm wel voortgezet en blijft in handen van de Van Kaathovens.

AGENDA WINKELCENTRUM

< 2018 >
Maart
  • Geen evenementen

Koopzondagen

Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat zijn iedere zondag geopend. De supermarkten zijn open van 11:00 tot 19:00 uur. Kruidvat is open van 12:00 tot 17:00 uur.


Vacatures

Bekijk alle vacatures op ons winkelcentrum HIER


Pin It on Pinterest

Share This