Ton van Eenbergen van Ouderen Sociëteit ‘Maaspoorter’ van de maand april/mei

Ton van Eenbergen samen met Harm Megens van Shoe Care

De nieuwe Maaspoorter van de maand is dit keer Ton van Eenbergen, voorzitter van de Ouderen Sociëteit Maaspoort (OSM). Hij woont zelf al vanaf 1983 in de wijk en was destijds zelfs een van de eerste bewoners van een bolwoning. Hij is nu negen jaar voorzitter van de OSM en doet dat met geweldig veel plezier. “Wanneer je de waardering ziet en de reacties van mensen na evenementen, dan weet je dat het goed is”, zegt hij.

De vereniging telt momenteel 70 leden en hoewel daarmee het plafond van wat het bestuur kan handelen bijna bereikt is, hoopt de voorzitter toch nog op een beetje meer. “In de Maaspoort wonen duizenden 55-plussers. Daar zitten ook ouderen tussen die vereenzamen en behoefte hebben aan meer contacten en meer vertier. Dat kan allemaal via ons, want we hebben met name in De Schans wekelijks meerdere activiteiten.”

Lees hier het volledige interview…>>>


Aanbiedingen

Juni maandaanbieding Surinaamse catering

In de maand juni is de maandaanbieding van EFD Surinaamse catering een single menu nasi of bami met cha-sieuw en frisdrank voor slechts € 7,50

Juni maandaanbieding Kwai-Wan

Van 3 tot en met 29 juni bij Chinees- Indisch restaurant Kwai-Wan vier leuke afhaal aanbieidingen:
Nasi of Bami Kwai-Wan 1, 2, 3 of 4 (gerechten 28, 29, 30 en 31).
Twee gerechten + saté + kip + atjar + kroepoek en een grote bak nasi of bami
Van € 15,25 voor € 13,50.
Kijk op de afhaalkaart van Kwai-Wan voor meer details.


Koopzondagen

Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat zijn iedere zondag geopend. De supermarkten zijn open van 11:00 tot 19:00 uur. Kruidvat is open van 12:00 tot 17:00 uur.


Vacatures

Bekijk alle vacatures op ons winkelcentrum HIER


Pin It on Pinterest

Share This