Nieuwe krasactie vanaf maandag 14 januari

We starten maandag 14 januari met een nieuwe krasactie in het winkelcentrum. De actie duurt in principe twee weken of tot alle 63.400 kraskaarten op zijn. U krijgt bij alle winkels voor iedere bestede 10 euro een kraskaart. De totale prijzenpot bedraagt 55 duizend euro. 

In de nieuwe actie zijn er ook veel zogenoemde ‘pechvogel kraskaarten’ opgenomen. Dit zijn kaarten van onze beide supermarkten, AH en Jumbo. Spaar de pechvogelkaarten, want bij inlevering van twintig kaarten van één supermarkt krijgt u bij de betreffende supermarkt een boodschappenpakket ter waarde van € 20,00

De andere prijzen zijn alleen prijzen van in ons winkelcentrum gevestigde zaken. Ze hebben een waarde van € 5,00 tot € 450,00. Grote prijzen zijn onder andere een fiets ter waarde van € 450,00 bij Rijwielhandel Van Haren, een reischeque ter waarde van € 250,00 bij VakantieXperts en een kledingcheque van € 250,00 bij Shoeby en nog veel meer leuks van andere zaken. 

Zie actievoorwaarden


Jenny Veldhuis Maaspoorter van de maand december

Jenny Veldhuis (66) is uitgeroepen tot de Maaspoorter van de maand december. Ze is met name bekend bij mensen, die een band hebben met de Willibordkerk, waar ze deel uit maakt van de pastorale groep en op veel vlakken hand- en spandiensten verleent. Zo trekt ze de kar bij het gelegenheidskoor, dat vooral op haar initiatief werd opgericht, nadat de Willibrordkerk door de parochiefusie in ‘s-Hertogenbosch met de Landelinuskerk in Empel bij sommige bijzondere gelegenheden zonder koor dreigde te raken. 

Het gefuseerde koor draait intussen soepel en prima. Maar het nieuwe uit veertien vrouwen bestaande koor heeft ook zijn rol gevonden. Mede dankzij Jenny, al bagatelliseert ze zelf haar eigen rol. “Ik doe binnen de kerk gewoon wat gedaan moet worden en doe het al helemaal niet alleen. Het valt me iedere keer weer op hoeveel mensen mee willen helpen wanneer je hen vraagt en er zijn ook veel mensen die spontaan mee willen doen.”

Lees meer…>>>


Jubileum bij Brasserie Pjotr

Carol en Pieter van Oerle zijn deze maand 25 jaar met hun zaak Brasserie Pjotr aanwezig in Winkelcentrum Maaspoort. Ze betrokken op 17 december 1993 na de ingrijpende verbouwing van het winkelcentrum het huidige pand, waar voorheen de groente- en fruitzaak van Peter van Pelt was gevestigd.

De Van Oerles hebben het jubileum op vrijdag 14 december gevierd met een Italiaanse avond, omdat op maandagen de zaak gesloten is, dus op de 17e was geen gelegenheid. Het winkelcentrum feliciteert hen met deze mijlpaal en we hopen nog lange tijd van de charmante gastvrijheid van Carol en de kookkunsten van Pieter en diens assistente Jantine te kunnen genieten. 


Opening Surinaams afhaalrestaurant

Het Surinaamse afhaalrestaurant Exotic Food & Drinks (EFD) is sinds zaterdag 8 december open. Enkele weken geleden kondigden wij de komst van de nieuwste aanwinst van Winkelcentrum Maaspoort al aan. In de laatste week voor de opening is er hard gewerkt aan het interieur van het pand, waarin tot de zomer ijssalon Salento gevestigd was. EFD is te vinden bij de ingang aan de Maaspoortweg, pal naast Rijwielhandel Van Haren. 

Natuurlijk zijn de overbekende Roti’s verkrijgbaar. Maar op de menukaart zijn nog meerdere andere Surinaamse lekkernijen te vinden zoals Moksi Meti, Kouseband en Bakkeljauw en ook diverse Nasi- en Bamischotels. 

Bekijk HIER de volledige menukaart


Broer en zus Theo en Daniëlle van Kaathoven starten nieuwe zaak pal naast hun boekhandel

Kadoshop Katootje zaterdag 17 november geopend

Kadoshop Katootje is sinds zaterdag 17 november de nieuwste aanwinst op het winkelcentrum. U kunt in de zaak van broer en zus Theo en Daniëlle van Kaathoven terecht voor kleine geschenken, kleine woon accessoires, puzzels en spellen, sieraden en ook kerst decoraties.

Katootje is te vinden in het voormalige pand van de naar de voorzijde verhuisde Pets Place, pal naast boekhandel The Readshop van Theo en Daniëlle. Uit The Readshop is het PostNL servicepunt uit praktische overwegingen mee verhuisd naar de nieuwe zaak, die verder helemaal los staat van de boekhandel. The Readshop wordt in de huidige vorm wel voortgezet en blijft in handen van de Van Kaathovens. 

AGENDA WINKELCENTRUM

< 2018 >
juli 09 - juli 15
 • 09
  Geen evenementen
 • 10
  Geen evenementen
 • 11
  Geen evenementen
 • 12
  Geen evenementen
 • 13
  Geen evenementen
 • 14
  Geen evenementen
 • 15
  Geen evenementen

Koopzondagen

Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat zijn iedere zondag geopend. De supermarkten zijn open van 11:00 tot 19:00 uur. Kruidvat is open van 12:00 tot 17:00 uur.


Vacatures

Bekijk vacatures op ons winkelcentrum HIER


Pin It on Pinterest

Share This