ModelSpoorGroep ‘s-Hertogenbosch ‘Maaspoorter’ van de maand maart


Door logistieke problemen misten we de Maaspoorter van de maand februari, maar in de maand maart zetten we weer ‘iemand’ in het zonnetje. Al is dat dit keer geen persoon, maar een vereniging, namelijk de op de Zilverenberg in onze wijk gevestigde ModelSpoorGroep ‘s-Hertogenbosch. De vereniging geniet bij modelspoorbouwers in het land een uitstekende reputatie en een bezoekje aan de opslagruimte annex clubgebouw in de Maapoort bevestigt dat nog eens. De leukste verenging van de wijk en wellicht zelfs van de hele stad.

Vice-voorzitter Krijn Struijk vertelt namens de vereniging honderduit over het gemêleerde ledenbestand en de prachtige banen waar aan wordt gewerkt. “Die banen leven, want ze komen nooit af. Er wordt voortdurend door projectgroepen aan gewerkt. Altijd wil je wel weer iets nieuws toevoegen.” Een keer per jaar, tijdens de open dagen in het najaar, zet de ModelSpoortGroep in haar eigen gebouw met authentieke slagbomen voor de deur de poort wagenwijd open voor het publiek. Dit jaar is dat in oktober en het is zeker de moeite waard.

Lees Meer…>>>


Koopzondagen

Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat zijn iedere zondag geopend. De supermarkten zijn open van 11:00 tot 19:00 uur. Kruidvat is open van 12:00 tot 17:00 uur.


Vacatures

Bekijk alle vacatures op ons winkelcentrum HIER


Pin It on Pinterest

Share This