Kadoshop Katootje

Kadoshop Katootje is samen met Surinaamse catering EFD de nieuwste aanwinst in het winkelcentrum. Katootje is gevestigd in de voormalig Pets Place van Theo en Silvia van der Loo en geopend op 17 november 2018. De zaak is van broer en zus Theo en Daniëlle van Kaathoven, ook de eigenaren van ‘buurman’ The Readshop. 

In de zaak worden vooral kleine woondecoratie en woonkado’s verkocht. Zoals vroeger ook in het assortiment van Blokker in het winkelcentrum. Daniëlle en Theo zagen dan ook hun kans door het sluiten van Blokker en het vrijstaan van winkelruimte naast hun huidige zaak. Het assortiment van Katootje is niet statisch. Regelmatig komen er andere woondecoratie en presentjes.

Daniëlle: “De nieuwe winkel is naast de deur van The Readshop. We kunnen zo oversteken en bij wisselende drukte switchen. We hebben zo ook geen extra personeel nodig. Mede daarom diende de wens zich aan, want het is niet zo, dat we hier al jaren mee rond liepen. Ik denk ook, dat het een kans is nu een winkel met woondecoratie als Blokker er niet meer is. Deze zaak is ook goed voor het winkelcentrum. Ik hoop dat klanten minder snel geneigd zijn om naar de Rompertpassage te gaan. Wij vullen het assortiment hier prachtig aan.”

Daniëlle en Theo hebben zeven jaar geleden de Readshop, toen nog zonder die naam, samen met vader Koos overgenomen van één van de pioniers van het winkelcentrum, Paul van Amelsfoort. Daniëlle en Theo blijven de boekhandel onder de naam Readshop voortzetten. Katootje staat daar helemaal los van. De enige overeenkomst betreft de twee eigenaren. Vader Koos springt alleen nog bij op drukke tijden.

PostNL-punt
De desk van PostNL in de boekhandel is om praktische redenen meeverhuisd naar Katootje. In het nieuwe pand is veel meer ruimte voor te verzenden en af te halen pakketten. “Onze desk groeide namelijk helemaal uit zijn jasje en het kon zo echt niet meer verder.” Theo van Kaathoven denkt zelfs dat een tweede PostNL-punt in de wijk niet ver weg meer was. “Maar daar is nu geen sprake meer van. Wij zijn helemaal voorbereid op drukke periodes. Het geeft ook meer rust in de boekhandel. Echt een heel positief punt van de tweede zaak. Dit biedt ons meer mogelijkheden.”

Katootje

Lokerenpassage
5235 KS ‘s-Hertogenbosch
T: 073 648 0262

Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This