Maaspoort Telecom

Maaspoort Telecom kan alles met mobieltjes en computers

Ali Nouri. Zelf aan het repareren bij Maaspoort Telecom.

Maaspoort Telecom is sinds deze zomer nieuw in Winkelcentrum Maaspoort. Het is naast Rompert Telecom de tweede vestiging van ondernemer Ali Nouri (nee, geen familie van de Ajax-voetballer).

Na vijf jaar Rompert vond Ali het tijd worden voor een tweede zaak en na een marktonderzoek viel de keuze op Winkelcentrum Maaspoort. “Een nette en mooie passage in een grote wijk met veel jongeren. Bovendien was hier nog geen soortgelijke zaak”, zegt Ali. Maaspoort Telecom moet het centrum in de wijk worden voor alles wat met mobiele communicatie te maken heeft. Accessoires, reparatie en verkoop. Ook van tweedehands modellen. En niet alleen van mobiele telefoons. De expertise bij Maaspoort Telecom gaat veel verder.

Bij een bezoek aan de nieuwe zaak vallen de lange stellages op met honderden telefoonhoesjes, dus krijg je in eerste instantie de indruk dat Maaspoort Telecom vooral gericht is op hippe accessoires voor mobieltjes van jongeren, maar Ali Nouri verzekert, dat zijn core business veel breder is dan dat. Reparatie van mobieltjes, tablets, laptops en computers is er daar een van. Maaspoort Telecom garandeert daarbij grote snelheid. Ali: “In de meeste gevallen kan een mobieltje gerepareerd worden terwijl de klant verder winkelt. Klaar binnen een half uur tot maximaal een uur.”

“Die snelheid is de basis van ons succes op de Rompert, waar we al vijf jaar zitten. Ik denk dat dit ook op de Maaspoort mogelijk moet zijn”, zegt Ali met overtuiging en optimisme. De start was deze zomer flitsend. Veel mensen kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen. Ali: “Daarna werd het iets minder, maar het was natuurlijk vakantie en ik denk dat we de bekendheid met al onze producten nog moeten vergroten. Mobieltjes en computers gaan wel eens kapot. In de Maaspoort was nog niet de mogelijkheid om ze voor reparatie ergens aan te bieden. Nu wel.”

Ali koos daarom ook bewust voor Winkelcentrum Maaspoort. Hij had al langer plannen om uit te breiden en heeft meerdere winkelcentra in de omgeving bezocht. Ook de Helftheuvelpassage. “Maar daar zaten al twee telecom-zaken. Dan hoef ik er als derde niet meer bij”, zegt Ali.

Maar waarom op loopafstand van de Rompert de tweede zaak? Zo kort bij?
Ali: “Ja, dat vragen meer mensen, maar ik zie hier echt mogelijkheden. Het is de grootste wijk van de stad en er is geen telecomwinkel. Dat schept kansen. Een jonge wijk ook met heel veel jongeren. Als mensen voor reparatie vlakbij terecht kunnen, kiezen ze daarvoor.”

Met een tweede vestiging in Den Bosch-Noord heeft Ali nu inderdaad de dekking uitgebreid, maar hij wil verder en meer. De ambitie reikt tot een kleine keten met telecomzaken. “Ik zit al jaren in de mobiele branche en vind het heel erg leuk. Het vertrouwen, dat het ook hier gaat lukken is er.”
Een bezoekje aan Maaspoort Telecom maakt inderdaad duidelijk, dat de basis aanwezig is. De zaak ziet er keurig uit en het aanwezige personeel is klantgericht en uitermate correct. Sowieso een aanwinst.

Maaspoort Telecom
Lokerenpassage 122
5235KS ‘S-Hertogenbosch
T: 06 84 57 13 79
M: Rompert-Telecom@hotmail.com

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This