Start Hank’s Haircorner

Nieuwe kapperszaak vindt snel aansluiting met klanten in de Maaspoort

Vliegende start Hank’s Haircorner in winkelcentrum

Harm Stekelenburg: ‘Nu al een goede keuze om in Den Bosch te beginnen.’

Hank’s Haircorner is sinds 1 november de nieuwste vestiging in het winkelcentrum. Het is de vijfde zaak van de oorspronkelijk uit Druten afkomstige keten. Hank’s Haircorner zit in het pand van voorheen Jansen Kappers, een kapperszaak die bij de eerste winkels in de Maaspoort hoorde. Harm Stekelenburg, de zoon van ketenoprichter Hank Stekelenburg, is de bedrijfsleider in Den Bosch. Hij heeft twee kapsters van Kapper Jansen mee overgenomen en dat blijkt tot nu toe een gouden zet. De start verliep prima, mede door de herkenbaarheid van het personeel.

“Veel klanten zijn gehecht aan een vaste kapster in de zaak waar ze komen. Dat hebben we zeker gemerkt. Mensen stellen dat op prijs en mede daardoor hebben we een prima start gehad. Het is voor iedereen prima verlopen. Voor onze kapsters, voor ons en ook voor onze klanten. Het was eigenlijk een naadloze overgang”, zegt Harm Stekelenburg in een korte terugblik op de eerste twee weken.

Ze hebben niet veel hoeven klussen aan de inrichting. Harm: “De zaak is goed achtergelaten door Wieteke. We hebben hier en daar wel een likje verf geplaatst, stellages anders gepositioneerd en wat andere decoratie toegevoegd. Ik denk dat de zaak nu een warmere uitstraling heeft gekregen. Het was voorheen clean. Dat kan natuurlijk prima passen bij de ondernemer, maar wij wilden het toch anders. Maar het zag er netjes uit. Dat wisten we natuurlijk al vooraf.”

Hank’s Haircorner heeft bewust voor Den Bosch gekozen als eerste uitbreiding buiten de regio waar de keten tot nu toe actief was, Druten, Dreumel in Els in de regio Arnhem-Nijmegen. “Ik heb hier gestudeerd”, zegt Harm met een lichte twinkeling in zijn ogen. “Dus ik ken het gemoedelijke karakter van de stad. Tot nu toe is dat ook bevestigd. Hele prettige klanten, een gemoedelijke sfeer, aangenaam werken. En een goede start wat de aanloop van klanten betreft, die ook al veel gebruik maken van het online maken van afspraken op onze website.”

Hank’s Haircorner richt zich op zowel dames als heren.

Maak HIER een afspraak


 

Pin It on Pinterest

Share This