Het PostNL Servicepunt keert al op korte termijn, 11 februari, terug in de winkel waar het voor november 2018 al jaren was, in de boek- en kantoorhandel The Readshop. Het Servicepunt is nu nog gevestigd in de cadeaushop Katootje, maar die zaak sluit medio maart haar deuren.

Katootje draait volgens eigenaresse Daniëlle van Kaathoven naar wens, maar een stevige huurverhoging en een tegenvaller in The Readshop door het opzeggen van het ING betaalautomatencontract wegen te zwaar. Daniëlle is (nog) met haar broer Theo ook eigenaar van The Readshop.

Een deel van het assortiment van Katootje is straks gewoon verkrijgbaar in The Readshop, waar na een reorganisatie van de opstelling ruimte wordt gecreëerd. Katootje blijft voorlopig nog open, maar mogelijk na carnaval alleen nog op vrijdag en zaterdag. Medio maart, exacte datum nog onbekend, volgt de definitieve sluiting.

Geldmaat
In de plaats van de ING bankautomaat komt straks In de boekhandel een zogenoemde Geldmaat (https://www.geldmaat.nl/). In tegenstelling tot de ING geldautomaat accepteert deze nieuwe machine met een totaal ander concept wel alle bankpasjes.

Daniëlle neemt met pijn in haar hart afscheid van het pand van Katootje. “Maar het kan niet anders. Het wrange is dat de verkoop van het assortiment goed liep, maar we moesten nu op korte termijn teveel inleveren. Twee maanden na de opening van Katootje kregen we te horen dat de ING dit jaar het contract van de betaalautomaat niet langer zou verlengen en dat is in combinatie met een huurverhoging teveel. We hebben hier met The Readshop een goed lopende zaak, dus we moesten keuzes maken. Het is heel jammer maar het is niet anders. Onze service zal van hetzelfde niveau blijven.”

Vertrek broer Theo
Dat zal dan zonder haar broer Theo gebeuren. Hij neemt op 21 februari afscheid en gaat een andere uitdaging aan. Theo werkt sinds 2012 in de zaak. Aanvankelijk was hij samen met zijn zus en vader Koos eigenaar van The Readshop en sinds het pensioen van Koos de laatste twee jaar alleen nog samen met Daniëlle.
Winkelcentrum Maaspoort wenst Theo veel succes in zijn nieuwe baan.

Pin It on Pinterest

Share This