Bamyan Telecom

Ali Safdari is de nieuwe beheerder en eigenaar van de telecom winkel in het winkelcentrum. Hij heeft de zaak overgenomen van zijn voormalige werkgever Ali Nouri. De 38-jarige Ali Safdari werkte voorheen in de telecomwinkel van Nouri op de Rompertpassage. “Ik wilde al lang een eigen telecomzaak. Ali kwam met het voorstel deze zaak over te nemen en met een goede prijs.”

Hij heeft zich als vluchteling uit Afghanistan 12 jaar geleden na diverse omzwervingen door Europa gevestigd in Nederland. Hij woont met vrouw en drie kinderen in Geffen. Ze hebben inmiddels de Nederlandse nationaliteit. Hij kan zich ook prima redden in het Nederlands. Ali verstaat de taal intussen uitstekend. Praten gaat goed, zij het met een accent.

In eigen land was hij kleermaker, maar daarin zag hij in Nederland met hevige concurrentie geen markt. Die ziet hij wel in de telecomsector. Hij heeft zich omgeschoold en al meerdere jaren in telecomzaken gewerkt. Het bevalt Ali en zijn gezin hier ook op ander terrein uitstekend. Zijn kinderen spreken vloeiend Nederlands en doen het goed op school: “Nederland is het allerbeste land in Europa om te wonen en te werken”, constateert hij. “Wij hebben ook een tijdje in Duitsland gezeten, maar daar was het echt niet zo fijn als hier. Mensen zijn hier veel aardiger.”

De zaak verandert niet qua opzet. Bamyan Telecom heeft net als Maaspoort Telecom een enorm assortiment telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires voor mobiele apparatuur. Ook kun je er terecht voor reparatie van mobiele apparaten en laptops. Bij veel problemen met de mobiele apparatuur kunt u na een andere boodschap op het winkelcentrum het gerepareerde apparaat weer ophalen.

Bamyan Telecom
Lokerenpassage 122
5235KS ‘S-Hertogenbosch
T: 06 83 22 96 45
M: bamyan-telecom@hotmail.com

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This