Brasserie Pjotr

Wisselende menu’s

Wij hebben een gevarieerde vaste menukaart, maar ook regelmatig wisselende menu’s. Die van dit moment treft u hier nu aan.

WEEKLUNCH
Broccolisoep
met Boursin
Galia-meloen en Iberico-ham
€ 9,80


SPECIAL
Gehakt steak met huisgemaakte picalilly
Frieten en Frisse rauwkost
€ 12,80


MAALTIJDSALADES

Vega:
Met gebakken kastanje champignons

Vis:
Red Wild Sockeye gerookte zalm

Vlees:
Piri-Piri hete kip

Alle maaltijdsalades € 10,50

Brasserie Pjotr is al sinds 1993 gevestigd in het hart van het gezellige overdekte winkelcentrum Maaspoort. Carol en Pieter van Oerle waren en zijn de drijvende krachten achter deze Brasserie, die sfeer, aandacht voor de klant en een mooi interieur koppelt aan een uitstekende keuken, waar topkok Pieter ondersteund wordt door medewerkster Jantine. Carol is verantwoordelijk voor de bediening en zij krijgt regelmatig ondersteuning van dochter Lisa, medewerkster Yolande en soms ook echtgenoot Pieter. 

Verse producten, kwaliteit, vakmanschap en een aangenaam restaurant met het hele jaar door een sfeervol terras zijn de kernwaarden van Brasserie Pjotr.

Geniet van een heerlijke lunch of tegen het einde van de koopdag van een met zorg bereid small dinner. Let ook op de borden in het restaurant met wisselende seizoensmenu’s, de seizoensmaandsalades, het driegangen Pjotr-keuzemenu en andere specials.

Pjotr verzorgt ook catering bij u thuis of op het bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden aan onze mensen in het restaurant, of bekijk op deze website de bestellijst. Ook Take Away behoort bij Pjotr tot de mogelijkheden.

Lunchroom – Brasserie Pjotr
Lokerenpassage 5
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
T: 073-6443150
M: info@brasseriepjotr.nl

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This