Jansen Kappers

Jansen Kappers is al sinds 1982 aanwezig in de Maaspoort. De zaak was er al in 1982 toen het winkelcentrum nog maar uit een paar nette houten gebouwen bestond. Jansen Kappers heeft dus de hele evolutie van het centrum vanaf de eerste seconde meegemaakt. Continuïteit is gegarandeerd, want Wieteke Jansen heeft intussen de zaak van haar ouders overgenomen. Samen met haar echtgenoot Arjen beheert ze de kapsalon in ons winkelcentrum en een tweede vestiging in Beek en Donk.

Bij Jansen Kappers gebruiken ze alleen de beste producten. “Omdat u zeker wilt zijn van kwaliteit gebruiken we alleen hoogwaardige producten: L’ANZA voor haarverzorging en kleuringen. GOLDWELL en LAN’ZA voor styling. Wij gebruiken uitsluitend producten die doen waar ze voor staan. Wij geven u graag een vrijblijvend advies, zodat u ook thuis naar wens kunt stylen.”

Verder beschikt Jansen Kappers over een schoonheidssalon en een nagelstudio. De schoonheidssalon is gevestigd in Beek en Donk. In de vestiging in winkelcentrum Maaspoort is wel een nagelstudio aanwezig. Gespecialiseerd in Shellac en acrylnagels.
In onze schoonheidssalon in Beek en Donk is een professionele skin therapist aanwezig. Wij beschikken daar tevens over Face Mapping, een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Hiermee kunnnen wij u een advies op maat geven hoe u de huid moet verzorgen.
Graag adviseren wij in ons vestiging in Den Bosch over de mogelijkheden.

Pruiken
Ongewenste haaruitval treft vaak meer dan alleen uw uiterlijk. wij zijn er om u daarin te adviseren en te begeleiden. Dat doen we dan ook graag in combinatie met ruim dertig jaar ervaring en met onze goede contacten met specialisten en zorgverzekeraars.

In onze discrete studio in Beek en Donk, apart van de salon, zorgen we voor het maatwerk waar u juist nú zo’n behoefte aan heeft. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek.

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw gewenste haarwerk te reserveren. Reguliere haarwerken leveren wij binnen 48 uur, maatwerk binnen 12 weken. Verder bieden wij een uitstekende nazorg waarbij wij na twee weken uw haarwerk controleren.

Wanneer het noodzakelijk is bezoeken wij u in het ziekenhuis.

Wij zijn aangesloten bij SGC en de erkenningsregeling van de ANKO. Wij maken graag een afspraak met u. U kunt bij ons altijd binnen vijf werkdagen terecht.

Bel gerust of vraag in de salons naar informatie. Wij staan voor u klaar.

Jansen Kappers
Lokerenpassage 3
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
T: 0736412078
M: info@jansenkappers.nl

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 08:00-16:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This