Mitra Akkermans


Afscheid Raymond Zonneveld
Janny en Frits Akkermans
Nemen Mitra Maaspoort over

Raymond Zonneveld heeft na bijna vier jaar de Mitra-vestiging in Winkelcentrum Maaspoort verkocht. Hij concentreert zich verder op zijn Mitra-zaak in zijn woonplaats Gorinchem. Janny en Frits Akkermans (foto bovenaan en foto van Frits rechts) uit Velddriel hebben de slijter in ons winkelcentrum overgenomen en zijn daar al op 1 april begonnen. Ze hebben de twee vaste vrouwelijke medewerksters van de zaak ook overgenomen.

Frits Akkermans: ‘Van forellenvijver tot slijterij’

Frits Akkermans uit Velddriel heeft samen met zijn vrouw Janny per 1 april Slijterij Mitra in ons winkelcentrum overgenomen van Raymond Zonneveld, die er bijna vier jaar gevestigd was. Zonneveld heeft ook een Mitrazaak in zijn eigen woonplaats Gorinchem en daar gaat hij zich nu volledig op concentreren. Frits Akkermans komt niet uit de drankenhandel, maar ziet dat niet als een beletsel. “Mijn vrouw en ik zijn hardwerkende zelfstandigen. Ik zie hier geen belemmeringen. Dit is een beetje een droom die uitkomt. We willen in dit winkelcentrum echt een goede rol gaan vervullen.”

Tot drie jaar geleden was hij eigenaar van forellenvijver De Kamphoeven in Ommeren vlakbij Tiel. “Dat heb ik dertien jaar gedaan en daarvoor meer dan twintig jaar een champignonkwekerij gehad in Kerkdriel. Drie jaar geleden hadden we het wel gezien tussen de forellen. Daarna een hele tijd als zzp’er gewerkt, maar ik wilde graag weer ondernemen. Deze sector trok me wel aan. Ik zie hierin zeker mogelijkheden. Iedereen drinkt wel eens. Dit valt nooit stil.”

Later meer.

Mitra Akkermans
Lokerenpassage 21
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
T: 0736425020

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-20:00
Zaterdag: 09:00-17:30
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This