Mitra Zonneveld

VACATURE

Mitra Zonneveld zoekt versterking van het team voor onze winkel in Den Bosch Maaspoort.
Wij zoeken een medewerk(st)er voor 10-15 uur per week voor 2 dagen.

Ben jij:

  • gemotiveerd
  • flexibel
  • zelfstandig
  • super klantvriendelijk?

dan zoeken wij jou!

Mail je sollicitatiebrief + CV naar
mitraslijterijzonneveld@hotmail.com

t.a.v. de heer R.C. Zonneveld.


Bieraculeuze dagen Mitra

Donderdag 30 augustus starten de Bieraculeuze Dagen bij Mitra Zonneveld! Tijdens de Bieraculeuze Dagen geldt op alle speciaalbieren 20% korting. Ontdek ons ruime assortiment en profiteer drie dagen van deze aantrekkelijke korting. De aanbieding geldt niet op pils en niet voor geschenkverpakkingen. De actie start op donderdag 30 augustus en loopt t/m zaterdag 1 september.

Ontdek de verschillende smaken
Met meer dan 500 bieren is Mitra drankenspeciaalzaken met recht de bierspecialist. Onze bieren zijn ingedeeld in 6 smaakcategorieën zodat u op basis van uw voorkeur makkelijker uw favoriete bier kunt vinden. Mitra Zonneveld vertelt u er graag alles over en helpt u graag op weg.


Volop vaste lage prijzen!

– Inverhouse whisky, liter 17.59

– Dreadlock rum, liter 14.49

– Flokoff, vodka, liter 12.99

– Borrel, beerenburg, liter 10.99

– Borrel, jenever, liter 10.99

– Borrel, vieux, liter 10.99

– huiswijn, rood of wit, 0.75 4.99


Koud weer? Port weer!
Heeft u het koud? Neem dan een lekker glaasje port!
Wij hebben een ruim aanbod aan port/porthuizen maar één porthuis heeft onze voorkeur:
Porthuis Calem, niet overal te verkrijgen maar wel in uw drankenspeciaalzaak!
Een ruime keuze aan diverse soorten port, van de simpele Ruby tot aan een luxe Vintage port. Calem moet u geproefd hebben!
Wist u trouwens dat port & gin samen ook goed kan? Wij adviseren u graag!

 

Raymond Zonneveld is één van de jongste ondernemers in het winkelcentrum wat vestigingsdatum betreft. Hij is sinds twee jaar eigenaar/filiaalmanager van slijterij Mitra Zonneveld. De slijter in ons centrum is wel één van de oudste winkels in de Maaspoort. Eén van de voorgangers van Raymond was er al in 1982 bij toen de eerste winkels zich op de plek van het huidige winkelcentrum vestigden.

Het moet gezegd, Raymond heeft met zijn komst de slijter van de wijk nieuw leven ingeblazen. Hij organiseert wijnproeverijtjes in zijn eigen zaak en grotere proeverijen (bier en port) bij Brasserie Pjotr. De eigenaar is er zeker van: “Mitra Zonneveld is dé drankenspecialist in Den Bosch met het grootste assortiment gedistilleerd, speciaalbier en wijn. Bij ons vindt u alle bekende, maar ook de minder bekende dranken. Ons assortiment wordt regelmatig aangepast naar uw wensen. Staat uw drankje er toch niet bij, wellicht kunnen wij het voor u bestellen.”

“Ook voor een uitgebreid cadeau assortiment bent u bij ons op het juiste adres, tevens zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, wij denken graag met u mee!”

“U kunt bij ons elke dag diverse dranken proeven, ook geven wij proeverijen. Dit najaar hebben wij een bierproeverij en een portproeverij. Ook voor volgend jaar staan er weer diverse proeverijen op het programma.”

Voor een compleet assortiment, deskundig advies en scherpe prijzen kunt u goed terecht bij Mitra Zonneveld.

Nieuwe zaak Mitra Zonneveld

Slijterij Mitra Zonneveld is na een ingrijpende verbouwing helemaal klaar voor de toekomst. De winkel heeft een stijlvolle en frisse uitstraling gekregen. Raymond Zonneveld heeft gekozen voor een fraaie donkere vloer en moderne witte stellages. De zaak lijkt ineens veel groter. Na enkele weken werk is de nieuwe slijterij vrijdag 1 juni weer geopend. Eigenaar Raymond Zonneveld is zeer tevreden. Raymond: “Ik vind, dat het er prachtig uitziet en de klanten zijn stuk voor stuk positief. Het was een flinke klus, maar nu ik het resultaat zie, is de voldoening groot.”

Mitra Zonneveld
Lokerenpassage 21
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
T: 0736425020

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-20:00
Zaterdag: 09:00-17:30
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This