Mitra Zonneveld

Whiskyproeverij

Op woensdag 16 mei organiseert slijterij Mitra Zonneveld een whiskyproeverij bij Brasserie Pjotr. De bekende whisky expert Ronald Langeveldt laat u de intrigerende wereld van whisky ontdekken.
De aanvang is 20:00 uur en de entree bedraagt 20 euro per persoon.
De kaarten zijn alleen te koop bij Mitra Slijterij Zonneveld. Inschrijven kan tot en met zaterdag 12 mei. Maar let op: vol = vol.
Graag tot ziens!

 


Acties/Aanbiedingen

NIEUWE DRANKEN BIJ MITRA ZONNEVELD!

LEKKERDING LIKEUR:
Heerlijke smaak van honing, vanille en sinaasappel Leuk om te geven en te krijgen. Proeven mag!

GLENGOYNE WHISKY:
Ons nieuwste whisky merk uit Schotland. Prachtige whisky voor de echte single malt liefhebber. Verkrijgbaar in 10/12/15/18/21 jaar oud. Pure kwaliteit!

POPULUS NACHTSTOUT:
Zacht met de smaak van trekdrop, daarnaast proef je pure cacao. Lees op mitra.nl het verhaal van Populus! Populus bieren zijn enkel te verkrijgen bij Mitra!

BOSSCHE BEUL:
Een heerlijke kruidige tripel voor de liefhebber! Het nieuwste bier van Brouwerij Boegbeeld en nu al te verkrijgen bij Mitra Zonneveld.


Volop vaste lage prijzen!

– Inverhouse whisky, liter 17.59

– Dreadlock rum, liter 14.49

– Flokoff, vodka, liter 12.99

– Borrel, beerenburg, liter 10.99

– Borrel, jenever, liter 10.99

– Borrel, vieux, liter 10.99

– huiswijn, rood of wit, 0.75 4.99


Koud weer? Port weer!
Heeft u het ook zo koud? Neem dan een lekker glaasje port!
Wij hebben een ruim aanbod aan port/porthuizen maar één porthuis heeft onze voorkeur:
Porthuis Calem, niet overal te verkrijgen maar wel in uw drankenspeciaalzaak!
Een ruime keuze aan diverse soorten port, van de simpele Ruby tot aan een luxe Vintage port. Calem moet u geproefd hebben!
Wist u trouwens dat port & gin samen ook goed kan? Wij adviseren u graag!

 

Raymond Zonneveld is één van de jongste ondernemers in het winkelcentrum wat vestigingsdatum betreft. Hij is sinds twee jaar eigenaar/filiaalmanager van slijterij Mitra Zonneveld. De slijter in ons centrum is wel één van de oudste winkels in de Maaspoort. Eén van de voorgangers van Raymond was er al in 1982 bij toen de eerste winkels zich op de plek van het huidige winkelcentrum vestigden.

Het moet gezegd, Raymond heeft met zijn komst de slijter van de wijk nieuw leven ingeblazen. Hij organiseert wijnproeverijtjes in zijn eigen zaak en grotere proeverijen (bier en port) bij Brasserie Pjotr. De eigenaar is er zeker van: “Mitra Zonneveld is dé drankenspecialist in Den Bosch met het grootste assortiment gedistilleerd, speciaalbier en wijn. Bij ons vindt u alle bekende, maar ook de minder bekende dranken. Ons assortiment wordt regelmatig aangepast naar uw wensen. Staat uw drankje er toch niet bij, wellicht kunnen wij het voor u bestellen.”

“Ook voor een uitgebreid cadeau assortiment bent u bij ons op het juiste adres, tevens zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, wij denken graag met u mee!”

“U kunt bij ons elke dag diverse dranken proeven, ook geven wij proeverijen. Dit najaar hebben wij een bierproeverij en een portproeverij. Ook voor volgend jaar staan er weer diverse proeverijen op het programma.”

Voor een compleet assortiment, deskundig advies en scherpe prijzen kunt u goed terecht bij Mitra Zonneveld.

Mitra Zonneveld
Lokerenpassage 21
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
T: 0736425020

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-20:00
Zaterdag: 09:00-17:30
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This