Petsplace

Pets Place. Tot voor kort nog zo’n zaak onder leiding van een icoon van het winkelcentrum, Theo van der Loo. De halve wijk kent hem. Voorovergebogen achter de toonbank van zijn dierenwinkel. Vaak in gesprek met een klant. Soms lijkt hij wat in zichzelf gekeerd, maar dat is slechts schijn. Praat eens met hem en je ontdekt een intelligente, warme en hartstikke leuke man. Vol verhalen over zijn eigen historie, maar vooral over de historie van zijn dierenwinkel.

Theo was tot voor kort eigenaar van de zaak, maar heeft deze overgedragen aan het concern van Pets Place. Hij werkt er nog wel. Twee dagen per week, op dinsdag en donderdag. Met Theo als leermeester krijgt het personeel van Pets Place een prima voorbeeld.


Van kaaimannen tot guppies, afscheid Silvia en Theo valt zwaar

Het was al een tijdje bekend, maar toch komt het hard aan bij de klanten van Pets Place. Na 28 februari is er veel veranderd. De zaak van Theo van der Loo, die er in 1993 mee is begonnen, is op die datum overgegaan naar het concern Pets Place.

Theo was altijd franchizehouder. Hij is zelf mee overgestapt naar de ‘nieuwe’ vestiging. Theo blijft tot eind van dit jaar twee dagen per week werken. Zijn dochter Silvia, intussen ook een bekende verschijning op het winkelcentrum, stopt wel. Zij heeft de afgelopen tijd een opleiding gevolgd en gaat nu aan de slag bij een Thuiswelzijnorganisatie.

Zelf hebben ze een dubbel gevoel. Een beetje pijnlijk na 25 jaar. “Het was toch ons eigen kindje. Zelf opgebouwd”, zegt Theo. Aan de andere kant ook opluchting dat het toch zware bestaan van een zelfstandige achter de rug is. En Silvia krijgt in haar nieuwe baan meer tijd voor haar gezin.

Wij spraken uitgebreid met Theo. Over zijn wat norsige uitstraling, de liefde voor de klanten, kaaimannen en vogelspinnen, gifslangen en vliegende honden.
Lees Meer…>>>

Pets Place
Lokerenpassage
5235 KS ‘s-Hertogenbosch
T: 0736425271 

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This