Petsplace–

Pets Place is sinds bijna twee jaar, vanaf juni 2018, gevestigd in een grote ruimte aan de buitenkant van het winkelcentrum. Daarvoor was de vestiging dik 25 jaar aan de binnenzijde te vinden. Onder leiding van Theo van der Loo, die eigenaar van de dierenwinkel was. Theo is in 2018 met pensioen gegaan en het concern heeft de winkel van hem gekocht, verplaatst van binnen naar buiten en na een fikse verbouwing heropend. De zaak staat nu onder leiding van vestigingsmanager Monique Verheijen, die wordt ondersteund door vaste kracht Mandy Proveniers en invalkracht Tycho van Berkel.

Er is niet alleen qua ruimte iets veranderd aan Pets Place. Door de grotere oppervlakte is het aanbod aan diervoeders aanzienlijk uitgebreid. De vestiging in winkelcentrum Maaspoort is daarentegen gestopt met de verkoop van vogels, reptielen en knaagdieren. In het grijze verleden kon je de meest exotische dieren kopen in de zaak van Theo. Van vliegende honden tot vogelspinnen en van slangen tot kaaimannen. De laatste jaren verkocht hij alleen nog vogels, knaagdieren en ongevaarlijke reptielen en insecten.

De nieuwe Pets Place is daarmee gestopt. Er is wel een groter assortiment tropische en inheemse vissen te koop. Evenals de daarbij nodige waterplanten.

Er staat weliswaar nog een aaibak met een konijn in de winkel en er is vrijwel permanent een speels en vriendelijk tekkeltje aanwezig, Boyke de hond van manager Monique. Het konijn doet dienst als aaikonijn voor kinderen, maar hij wordt binnenkort vervangen door twee jongere en speelsere exemplaren. De oudere is soms wat chagrijnig en krijgt een goede bestemming. De hond en de konijnen zijn niet te koop. Ze worden goed verzorgd en hebben voldoende leefruimte.


 

Pets Place
Lokerenpassage
5235 KW ‘s-Hertogenbosch
T. 073 20 01 664

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This