Puur Natuur

Filiaalmanager Kim (r.) en medewerkster Sanne

Met groente- en fruitzaak Puur Natuur het winkelcentrum een paar jaar geleden in het segment verswinkels een nieuwe publiekstrekker opgeleverd. Jarenlang was er geen specifieke ‘groenteboer’ meer in de Maaspoort, maar Puur Natuur kwam in mei 2015 in het pand van schoenenwinkel Gremmen en direct was al duidelijk dat zijn zaak een absolute aanwinst was. Enorme keuze. Spectaculair mooie vruchten, smakelijke salades en kant- en klaar maaltijden.

In eigen woorden: “Puur Natuur maakt kwaliteit betaalbaar. Elke dag weer proberen wij de hoogste kwaliteit groente en fruit in te kopen. Maar omdat wij gaan voor volume, werken we met kleine marges waardoor de klant bij ons dubbel profiteert. Wel een betere kwaliteit en over het algemeen juist minder betalen, dat kan alleen bij ons.”

“Ook maken wij dagelijks in onze keuken verse maaltijden, soepen, salades en maaltijdsalades. Hierbij is onze doelstelling om eten vooral zo lekker mogelijk te maken en dat proef je. Een echte speerpunt van onze winkel is ook de zelfschep fruitbar. Wij snijden zelf elke dag vers fruit en u mag zelf uw fruitsalade samenstellen.”

“Wij hebben geen weekaanbiedingen omdat we elke dag weer zo scherp mogelijke dagprijzen voor u hanteren. Daalt de prijs op de veiling dan profiteert u er dezelfde dag nog van. Geen lange termijnafspraken waarbij we moeten zorgen voor voldoende veilige marge maar gewoon elke dag weer superscherpe prijzen. Kijk en vergelijk en u zult merken dat we gemiddeld genomen over het hele assortiment goedkoper zijn dan de concurrentie.”

“Ons vakkundig en enthousiaste team ontvangt u graag met al uw vragen en wensen in onze winkel. Tot snel bij Puur Natuur Den Bosch.”

Puur Natuur
Lokerenpassage 7
5235KS ‘s-Hertogenbosch
T: 0736416622
M: puurnatuurdenbosch@hotmail.com

——————————————————————————————————————————————————————————

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This