Rijwielhandel Van Haren

Vakantieperiode

In juli en augustus zijn wij geopend van woensdag tot en met zaterdag. Met ingang van september gelden weer de normale openstellingsdagen, van dinsdag tot en met zaterdag.

Billy-Joe, Christel en Hans de Jong (v.l.n.r.)


AANBIEDING
Meerdere e-bikes voor superprijzen

Mooie aanbiedingen, waaronder prachtige e-bikes voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Het betreft GEEN gebruikte fietsen, maar ongebruikte NIEUWE exemplaren. Wij willen wil ruimte maken voor een nieuwe collectie.
Op=Op
VOor meer info ga naar onze eigen WEBSITE


Pionier

Rijwielhandel Van Haren is één van de pioniers op het winkelcentrum. Al bijna 35 jaar een vertrouwde plek voor alle fietsers in de omgeving.

Tegenwoordig staat de tweede generatie aan het roer met Christel, de dochter van oprichters El en Gerard van Haren, haar man Hans de Jong en zoon Billy-Joe. Een tweede zoon, Vincent, steekt naast zijn it-studie soms een helpende hand toe. Vader en moeder Van Haren genieten tegenwoordig van hun welverdiende pensioen, maar vooral Gerard laat zijn gezicht nog regelmatig zien.

Van Haren is een klassieke fietsenmaker. Reparatiewerk wordt met zorg verricht. Maar je kunt er ook terecht voor de aankoop van nieuwe en tweedehands fietsen. Normale en e-bikes. Daarnaast heeft de zaak een uitgebreid assortiment aan accessoires, sloten, verlichting, diverse onderdelen, regenkleding, tassen en kinderzitjes.

Bij Van Haren gekochte kinderzitjes worden gratis op de fiets gemonteerd.

Van Haren heeft een bijzondere extra service voor nieuwe fietsen die in de zaak zijn gekocht. Bij pech onderweg in en rond Den Bosch tijdens winkeltijd komt iemand van de zaak u en uw fiets gratis ophalen.

Rijwielhandel Van Haren
Maaspoortweg 299

5235 KW ‘s-Hertogenbosch
T: 073 6420409
M: admin@rijw-vanharen.nl

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This