Store3 Mode & Accessoires

Store3 Mode & Accessoires: Fashion shop voor dé unieke vrouw

Store3 is een specialist in dames mode en accessoires. De winkel is kersvers in ons winkelcentrum. De zaak opende op vrijdag 1 september in het oude pand van computerwinkel Levix.

De eerste Store3 Mode & Accessoires is geopend door Angelique van Dartel in Oisterwijk aan de Spoorlaan 44. Door haar spectaculaire aanbod van betaalbare mode & accessoires wist zij zich in een tijdsbestek van tien jaar uit te breiden naar Rosmalen, Hilvarenbeek, Drunen en Haaren en nu dus ook Den Bosch.

Door haar uitgebreide mode accessoires weet Store3 Mode & Accessoires zichzelf te onderscheiden en staat zij voor een unieke missie:
‘Omdat iedere vrouw uniek is’
Wij bieden een grote, exclusieve en betaalbare collectie mode accessoires. Iedere vrouw heeft toch behoefte aan een gave tas, een schitterend horloge, of een prachtige sjaal die mooi aansluit bij elke outfit? Je bent bij Store3 Mode & Accessoires ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar fashionable mode accessoires. We verkopen merken zoals MelanO Colours, OOZOO Timepieces, LOTT. Gioielli, Bag to Bag, IKKI watches, Cluse watches, My Jewellery, QUAY, Karma en Biba. Daarnaast verkopen we ook diverse riemen, portemonnees, sieraden, sjaals, zonnebrillen, tunieken, tops, broeken en nog veel meer!

Het team van Store3 Mode & Accessoires streeft er naar om je een unieke collectie van mode accessoires aan te bieden volgens de laatste modetrends.

Store3
Lokerenpassage 39
5235KS ‘s-Hertogenbosch

Bekijk ook onze eigen website

Openingstijden

Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This